Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ano, děti řádily ve sněhu. Ale ta učitelka zodpovídá i za jejich bezpečnost. A k té bohužel patří i to, že na jedné straně se jezdí dolů a na druhé se chodí nahoru. Jistě, mají se k dětem chovat slušně, ale děti by měly aspoň elementárně poslechnout. Protože jako malé školkové děti ony to nebezpečí bohužel nevidí, ale učitelky za ně zodpovídají.

0 0
možnosti
JV

J31i56r23i 98V67r21a79b92e48c

10. 2. 2021 17:45

To "zdrava" bolsevicka vychova z dob, kdy bylo pry lepe.

1 0
možnosti
PC

Bohužel jeden z mnoha, mnoha případů! Ta učitelka nemá mezi dětmi

co pohledávat! Je to ukázkový příklad psychopatického jedince, hodný na žalobu za násilí páchané na dítěti.

3 0
možnosti
VF

Po dobu, co jsem byla na mateřské, uklízela jsem ve školce. Souška učitelka si postěžovala, že můj synek vyrušuje. I sledovala jsem ho za záclonkou z kuchyňského okénka. Miláček paní učitelky, krásná, něžná blondýnečka nenápadně tahala mého lotra za vlasy, píchala ho hračkou a měla radost, že se kluk vzteká. Dětičky nejsou jen andílci a učitelky se musí ovládnout, když nemohou dát flákanec (třeba jak ve sněmovně).

2 0
možnosti

R^ za to, že jste šla do otevřené konfrontace a "nestěžovala si" jen tady na blogu, jako to dělá hodně lidí. Jen jsem nějak nepochytila, odkud víte, z jaké školky děti a učitelky byly. Nicméně, pokud máte - jak tvrdíte, danou nahrávku, a víte, o jakou školku se jedná, obrátila bych se, jak sama zmiňujete na jejího zřizovatele a žádala od něj vysvětlení s tím, že v případě potřeby máte celou situaci nahranou. Pokud se vše odehrálo, jak popisujete, rozhodně by bylo fajn to "nezamést pod koberec", ale zkusit s tím něco udělat alespoň touto cestou. Nedávno jsem viděla video o zacházení s dětmi v irských školkách - a je to jen pro odolné povahy, takže věřím, že se něco podobného může odehrávat i v těch našich. Držím palce R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1674x
Miluju svobodu, Pipi Dlouhou punčochu, cestování a zmrzlinu. Jsem taky matka tří dětí (2002, 2008 a 2019), propagátorka unschoolingu, sebeřízeného vzdělávání, dobrovolnosti a informovanosti v oblasti práv dětí a rodičů ve vzdělávání. Píšu blog s názvem DĚTI JSOU TAKY LIDI, od roku 2012 se podílím na rozvoji iniciativy SvobodaUčení.cz, natáčím videa, přednáším a beseduju.

Seznam rubrik