Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JK

Ti staří lidé, co kdysi dostávali za nemorální a neslušné chování po čuni, teď nejvíc volí Babiše a Zemana. Kdyby mi babička vysvětlovala, že větve se v lese nelámou, Zeman je nejlepší prezident a Babiš strašně hodnej člověk, tak má s autoritou samozřejmě utrum, žejo.

0 0
možnosti
JK

Jednou šla kolegyně v práci po chodbě, spínala ruce a pořád opakovala: Je tohle normální? No je tohleto normální?! Kamarád se jí optal: Myslíte normální ve smyslu "správné" nebo normální ve smyslu "běžné"?

2 0
možnosti
Foto

Tyto děti přišly učit nás. Naučené a nepoužité věcijsou zátěží, kterou nechtějí zbytečně tahat ani kvůli těm, které milují. Naopak prožité, byť bolestivě má nevyčíslitelnou cenu. A'ť člověk v dobré víře udělá cokoli, život si najde svoji cestu. Prožitek jim už nikdo nevezme. Jisté je, že moudrý učitel je bude pouze inspirovat. Hodně štěstí. :-)

0 0
možnosti
LK

L52u83b30o51š 17K85r72i80m16l

31. 1. 2021 11:17

Ano, anarchie náš cíl.

0 1
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1674x
Miluju svobodu, Pipi Dlouhou punčochu, cestování a zmrzlinu. Jsem taky matka tří dětí (2002, 2008 a 2019), propagátorka unschoolingu, sebeřízeného vzdělávání, dobrovolnosti a informovanosti v oblasti práv dětí a rodičů ve vzdělávání. Píšu blog s názvem DĚTI JSOU TAKY LIDI, od roku 2012 se podílím na rozvoji iniciativy SvobodaUčení.cz, natáčím videa, přednáším a beseduju.

Seznam rubrik